Доставка

Ние сме ангажирани да доставяме вашите поръчки възможно най-бързо и ефективно. Използваме надеждни куриерски услуги от трета страна, за да доставим нашите органични ябълки, круши, череши и сокове директно до вашия адрес.

Ето всичко, което трябва да знаете за нашата политика за доставка:

Разходи за доставка: Цената се определя в зависимост от  посочения за доставка адрес от страна на клиента. Тя варира спрямо тарифите на куриерските фирми, както и дали доставката ще се осъществи на личен адрес или в партньорски офис на съответната куриерска фирма.
Времеви график за доставка: Целта ни е да изпратим вашата поръчка в рамките на 1-2 работни дни. Времето за доставка може да варира в зависимост от вашето местоположение и графика на куриерската услуга. Въпреки това, ще ви осигурим приблизителна дата и време на доставка при потвърждаване на поръчката ви.
Район на доставка: В момента доставяме само в България. В момента не предлагаме международна доставка за малки количества.
Потвърждение за доставка: Преди да подготвим поръчката Ви ще се свържем с Вас за потвърждение. Можете да следите прогреса и приблизителното време на доставка на поръчката си чрез уебсайта на куриерската услуга.
Инструкции за доставка: Можете да посочите инструкции за доставка (например “оставете поръчката на входната врата”) при потвърждаване на поръчката си. Въпреки това, моля, имайте предвид, че не носим отговорност за каквато и да е загуба или повреда на вашата поръчка, ако поискате да бъде оставена без надзор.
Неуспешни доставки: Ако куриерската услуга не може да достави вашата поръчка поради причини, извън нашия контрол (например грешен адрес, никой няма да получи доставката), ще се опитаме да се свържем с вас, за да уредим повторна доставка.
Възстановяване на сумата: Вземаме максимална грижа да осигурим, че вашите поръчки се доставят в перфектно състояние. Въпреки това, при малка вероятност да получите повредени или развалени продукти, моля свържете се с нас в рамките на 24 часа от доставката, за да уредим замяна или възстановяване на сумата.

Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата политика за доставка, не се колебайте да се свържете с нас на yablenanatura@gmail.com или тел. 0897448493 / 0885322622.

Количка
Scroll to Top