Препарати с биодинамичен произход

агрономи

Препарати с биодинамичен произход. Тера- или земята и нейната медицина.

Създател на биодинамиката е Рудолф Щайнер. Той използва природните принципи и материали като растения и животински продукти комбинирани в специални рецепти!След което концентрира силите в недрата на компоста, за да организира хаотичните елемнти в него. На база на собствените си възприятия и опит той въвежда препарати с биодинамичен произход. Рудолф Щайнер обединява идеите си в книгата “Биодинамично земеделие. Духовни научни принципи на селското стопанство”. В нея описва четирите принципа на биодинамиката.
Крайният продукт е лековит  за Тера(земята), която на свой ред извлича новите жизнени сили от космоса. Два от препаратите се използват върху самото поле преди засаждане, за да стимулира живота. А другият върху растенията и техните листа за да подсилят процеса фотосинтеза. Резултатите са научно изследвани и с голяма ефективност.
Ние запазваме естествената структура на почвата. Не използваме химически торове за нейното обогатяване. Затова нашите био плодове са здравословни, свежи, вкусни и сочни.
Отглеждаме нашите био плодове в синхрон с всичко заобикалящо, защото така получават необходимата им жизнена сила.

Ние от Яблена Натура обичаме да използваме тези принципи! По този начин се грижим за вас и вашето здраве. Както и за природата.

Последвайте ни и в социалните мрежи фейсбук Facebook и инстаграм (@yablena.natura

Количка
Scroll to Top