Сезонът на любимите ви био вишни е тук!

вишни

Здравейте, приятели начало на сезон био вишни е тук! Бихме искали да Ви информираме, че ябълковият запас вече свърши! Но лятото е тук а с него и вашите любими, сочни и вкусни био вишни! Перфектният избор за летния сезон – плодове изпълнени със свежест и енергия.

Побързайте и направете Вашата поръчка за био вишни сега от електронният ни магазин Вишни  или на директно съобщение в социалните мрежи на достъпни цени. Директно от фермата до трапезата.

Сортът, който предлагаме е Облачинска вишна. Плодовете узряват в средата на юни и началото на юли. Той е един от най-търсените сортове в нашата страна. Облачинска вишна е подходящ за сок, компот или замразяване. Също така се правят и много вкусни десерти.

В нашата официална Instagram страница може да намерите различни рецепти с вишни специално за предстоящия летен сезон като например Френски домашен сладолед.

Очакваме с нетърпение новата реколта от сочни, вкусни и свежи био круши в края на август месец, а от края на септември и на любимите Ви сочни, вкусни и свежи био ябълки. А дотогава се насладете на нашите био вишни с кисел привкус.

Последвайте ни в социалните мрежи! Там може да се възползвате от налични промоции и да бъдете информирани за нашите продукти!

Ваша любима,
Яблена Натура!

Количка
Scroll to Top